Bog & idéJohn Hattie

Bøger skrevet af John Hattie

Læs mere om John Hattie
5 produkter
5 produkter
Synlig læring - for lærere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Synlig læring - for lærereJohn Hattie
647,96 DKK
Paperback
(0)
Synlig læring - for lærere
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside
BOEGERTILSTAERKPRIS
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmesidePam Hook
404,96 DKK
Paperback
(0)
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2013. 17. årgang. Tema: Lektier
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2013. 17. årgang. Tema: LektierJohn Hattie
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2013. 17. årgang. Tema: Lektier
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside
SOLO-taksonomien i praksisPam Hook
315,95 DKK
e-bog
(0)
SOLO-taksonomien i praksis
Paideia 09 - maj 2015
Paideia 09 - maj 2015John Hattie
188,95 DKK
EBOG
(0)
Paideia 09 - maj 2015

Mere om John Hattie

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af John Hattie. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hattie.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2013. 17. årgang. Tema: Lektier" udgivet af Dafolo A/S - "Paideia 09 - maj 2015" udgivet af Dafolo A/S - "Synlig læring og læringens anatomi (inkl. hjemmeside) " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Synlig læring - for lærere" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Mere om John Hatties bøger

John Hattie har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra John Hattie kommer i samtlige formater. John Hattie bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Hatties "Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2013. 17. årgang. Tema: Lektier"

"Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2013. 17. årgang. Tema: Lektier" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2013. 17. årgang. Tema: Lektier" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

John Hattie "Paideia 09 - maj 2015"

Det er muligt at købe John Hatties "Paideia 09 - maj 2015" som ebog. Hvis du køber "Paideia 09 - maj 2015" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
John Hattie