Bog & idéJohn Hird

Bøger skrevet af John Hird

Læs mere om John Hird
1 produkter
1 produkter
Bæredygtighed og danske turismevirksomheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bæredygtighed og danske turismevirksomhederPeter Kvistgaard
161,96 DKK
Hæftet
(1)
Bæredygtighed og danske turismevirksomheder

Mere om John Hird

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra John Hird. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hird.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flexbog, Tid til dansk i overbygningen Reklame i virkeligheden Elev" udgivet af Alinea - "ADusa" udgivet af Gyldendal - "Reklamer på tryk, film, web og dåse " i serien "Øjne på dansk" udgivet af Alinea - "Livsstilsanalyse og trendspotting" udgivet af Gyldendal - "Oplevelsesrum" udgivet af Gyldendal - "The Business of Grammar" udgivet af Gyldendal - "The Business of Grammar" udgivet af Gyldendal

Bøger af John Hird

Du kan finde syv bøger af John Hird her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille John Hird bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hird udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Hirds "Flexbog, Tid til dansk i overbygningen Reklame i virkeligheden Elev"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra John Hird. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

John Hird "ADusa"

Det er muligt at købe John Hirds "ADusa" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Hird