Bog & idéJohn Hollan

Bøger skrevet af John Hollan

Læs mere om John Hollan
1 produkter
1 produkter
Broen til den anden side
BOEGERTILSTAERKPRIS
Broen til den anden sideJohn Holland
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Broen til den anden side

Mere om John Hollan

Hvis du er på jagt efter en bog af John Hollan, kan du købe et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hollans seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Broen til den anden side" udgivet af Borgen - "Broen til den anden side" udgivet af Borgen - "Broen til den anden side" udgivet af Borgen

John Hollans bøger

Du kan bestille tre bøger af John Hollan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Hollans bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hollan er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Borgen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Broen til den anden side" af John Hollan

"Broen til den anden side" er til salg som lydbog. Med John Hollans "Broen til den anden side" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

"Broen til den anden side" af John Hollan

"Broen til den anden side" er til salg som ebog. Hvis du køber "Broen til den anden side" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.
Detaljer
Fulde navn:
John Hollan