Bog & idéJohn Illsley

Bøger skrevet af John Illsley

Læs mere om John Illsley
1 produkter
1 produkter
My Life in Dire Straits
My Life in Dire StraitsJohn Illsley
159,95 DKK
Paperback
(0)
My Life in Dire Straits

Mere om John Illsley

Der er kun én bog af John Illsley tilgængelig hos Bog & idé. Det er "My Life in Dire Straits: The Inside Story of One of the Biggest Bands in Rock History". Det er Bantam Press, der har publiceret den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Illsleys "My Life in Dire Straits: The Inside Story of One of the Biggest Bands in Rock History"

Hos Bog & idé er "My Life in Dire Straits: The Inside Story of One of the Biggest Bands in Rock History" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Bantam Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af John Illsley skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John Illsley