Bog & idéJohn Jackson

Bøger skrevet af John Jackson

Læs mere om John Jackson
1 produkter
1 produkter
Det stille oprør
Det stille oprørSteve Crawshaw
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Det stille oprør

Mere om John Jackson

Der er blot én bog af John Jackson tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Det stille oprør". Den er publiceret af Vindelsti på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Jacksons "Det stille oprør"

Hos Bog & idé er "Det stille oprør" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Vindelsti, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af John Jackson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John Jackson