Bog & idéJohn Kierulf

Bøger skrevet af John Kierulf

Læs mere om John Kierulf
1 produkter
1 produkter
Nedrustning - i et folkeretligt perspektiv
NedrustningJohn Kierulf
419,95 DKK
EBOG
(0)
Nedrustning

Mere om John Kierulf

John Kierulf har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kierulfs bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? John Kierulfs bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Disarmament under international law" udgivet af DJØF Publishing - "Nedrustning" i serien "Studier i global politik og sikkerhed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Nedrustning " i serien "Studier i global politik og sikkerhed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af John Kierulf

Der er tre tilgængelige udgivelser af John Kierulf hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe John Kierulf bøger i flere formater. Kierulf har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Kierulfs "Disarmament under international law"

"Disarmament under international law" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af DJØF Publishing.

John Kierulf "Nedrustning"

Hos Bog & idé er "Nedrustning" tilgængelig som pdf. Endnu en af John Kierulf fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Studier i global politik og sikkerhed". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Kierulf