Bog & idéJohn KJær

Bøger skrevet af John KJær

Læs mere om John KJær
1 produkter
1 produkter
Styr din tid
Styr din tidJohn KJær
40,00 DKK
e-bog
(0)
Styr din tid

Mere om John KJær

John KJær har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af KJærs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styr din tid" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Styr din tid" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar

Mere om John KJærs bøger

John KJær har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde John KJær bøger i udvalgte formater. Bøgerne af KJær er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Birmar.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Styr din tid" af John KJær

Hos Bog & idé er "Styr din tid" tilgængelig som e-bog. "Styr din tid" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af KJærs serie "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Birmar.

John KJær "Styr din tid"

Hos Bog & idé er "Styr din tid" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Birmar.
Detaljer
Fulde navn:
John KJær