Bog & idéJohn Kuada

Bøger skrevet af John Kuada

Læs mere om John Kuada
1 produkter
1 produkter
Projektskrivningsguiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProjektskrivningsguidenJohn E. Kuada
62,96 DKK
Paperback
(0)
Projektskrivningsguiden

Mere om John Kuada

Hvis du mangler en bog skrevet af John Kuada, har du et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kuadas bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? John Kuadas bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Research methodology" udgivet af Samfundslitteratur - "Projektskrivningsguiden" udgivet af Samfundslitteratur - "Projektskrivningsguiden" udgivet af Samfundslitteratur - "Research methodology" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af John Kuada

Der er fire tilgængelige bøger af John Kuada hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde John Kuada bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Kuada er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Research methodology" af John Kuada

"Research methodology" kan købes som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Research methodology" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Projektskrivningsguiden" af John Kuada

Det er muligt at købe John Kuadas "Projektskrivningsguiden" som pdf. Endnu en af John Kuada skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
John Kuada