Bog & idéJohn Kuhlmann Madsen

Bøger skrevet af John Kuhlmann Madsen

Læs mere om John Kuhlmann Madsen
1 produkter
1 produkter
Water of Life
Water of LifeJohn Kuhlmann Madsen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Water of Life

Mere om John Kuhlmann Madsen

Der er blot én bog af John Kuhlmann Madsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Water of life". Det er Orbis, der har publiceret den på engelsk. "Water of life" er desuden udgivet i serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Water of life" af John Kuhlmann Madsen

Hos Bog & idé er "Water of life" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus". Det er Orbis, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af John Kuhlmann Madsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John Kuhlmann Madsen