Bog & idéJohn L. Campbell

Bøger skrevet af John L. Campbell

Læs mere om John L. Campbell
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori

Mere om John L. Campbell

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af John L. Campbell. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Campbell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal

Bøger af John L. Campbell

Der er to tilgængelige bogudgivelser af John L. Campbell hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Campbell som indbundet. Bøgerne af Campbell er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John L. Campbells "Klassisk og moderne samfundsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

John L. Campbell "Klassisk og moderne samfundsteori"

"Klassisk og moderne samfundsteori" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John L. Campbell