Bog & idéJohn Larsen

Bøger skrevet af John Larsen

Læs mere om John Larsen
7 produkter
7 produkter
Fuglene på foderbrættet inkl. cd
Fuglene på foderbrættet inkl. cdTommy Dybbro & Lars Gejl
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Fuglene på foderbrættet inkl. cd
Min kone
STREAM
Min koneJohn Larsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Min kone
Fiskeørnen
FiskeørnenNette Kornerup og Lone Søeballe Jensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fiskeørnen
Freud, Jung og de andre
STREAM
Freud, Jung og de andrePeter Poulsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Freud, Jung og de andre
December
BOEGERTILSTAERKPRIS
DecemberPeter Ettrup Larsen
124,46 DKK
BOG OG CD
(0)
December
I overall og præstekjole
STREAM
I overall og præstekjoleAxel Hambræus
99,95 DKK
Lydbog
(0)
I overall og præstekjole
Vandspejlinger
STREAM
VandspejlingerPoul Blak
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Vandspejlinger

Mere om John Larsen

Der findes en del bøger skrevet af John Larsen tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens seneste bøger.
Bøgerne fra John Larsen findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Turistøkonomi " udgivet af JL-Education - "Fra start til styr på virksomheden" i serien "IværksætterFagbogen" udgivet af Identitet - "The Entrepreneur’s Action Book" udgivet af Identitet - "Du kan blive iværksætter" i serien "IværksætterFagbogen" udgivet af Identitet

Mere om John Larsens bøger

John Larsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Larsens bøger fås i samtlige formater. John Larsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Larsens "Turistøkonomi "

"Turistøkonomi " kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er JL-Education, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

John Larsen "Fra start til styr på virksomheden"

"Fra start til styr på virksomheden" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "IværksætterFagbogen". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Identitet.
Detaljer
Fulde navn:
John Larsen