Bog & idéJohn 'Lofty' Wiseman

Bøger skrevet af John 'Lofty' Wiseman

Læs mere om John 'Lofty' Wiseman
1 produkter
1 produkter
SAS Survival Guide: How to Survive in the Wild, on Land or Sea (Collins Gem)
SAS Survival Guide: How to Survive in the Wild, on Land or Sea (Collins Gem)John Lofty Wiseman
109,95 DKK
Paperback
(0)
SAS Survival Guide: How to Survive in the Wild, on Land or Sea (Collins Gem)

Mere om John 'Lofty' Wiseman

John 'Lofty' Wiseman har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "SAS Survival Guide: How to Survive in the Wild, on Land or Sea (Collins Gem)". Det er William Collins, der har publiceret den på engelsk. "SAS Survival Guide: How to Survive in the Wild, on Land or Sea (Collins Gem)" er desuden tilknyttet serien "Collins GEM".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"SAS Survival Guide: How to Survive in the Wild, on Land or Sea (Collins Gem)" af John 'Lofty' Wiseman

"SAS Survival Guide: How to Survive in the Wild, on Land or Sea (Collins Gem)" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Wisemans serie "Collins GEM". Det er William Collins, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af John 'Lofty' Wiseman fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John 'Lofty' Wiseman