Bog & idéJohn Malam

Bøger skrevet af John Malam

Læs mere om John Malam
1 produkter
1 produkter
Den utrolige historie om Pompeji
Den utrolige historie om PompejiJohn Malam
119,95 DKK
EBOG
(3)
Den utrolige historie om Pompeji

Mere om John Malam

Der er bare én bog af John Malam tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Den utrolige historie om Pompeji". Det er Straarup & Co, der har udgivet den på dansk. "Den utrolige historie om Pompeji" er desuden tilknyttet serien "Den utrolige historie".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Malams "Den utrolige historie om Pompeji"

Det er muligt at købe John Malams "Den utrolige historie om Pompeji" som ebog. "Den utrolige historie om Pompeji" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Den utrolige historie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Straarup & Co.

Endnu en af John Malam fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John Malam