Bog & idéJohn Marquardt

Bøger skrevet af John Marquardt

Læs mere om John Marquardt
1 produkter
1 produkter
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om John Marquardt

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af John Marquardt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Marquardt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi " i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

John Marquardts bøger

Der er tre tilgængelige bøger af John Marquardt hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Marquardts bøger kommer i et udvalg af formater. Marquardt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Marquardts "Klinisk reumatologi"

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

John Marquardt "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

"Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
John Marquardt