Bog & idéJohn P.A. Jensen

Bøger skrevet af John P.A. Jensen

Læs mere om John P.A. Jensen
2 produkter
2 produkter
Sprog på banen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på banenMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på banen
Sjov med sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sjov med sprogMichael Blædel (red.)
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Sjov med sprog

Mere om John P.A. Jensen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra John P.A. Jensen. På listen nedenfor ser du Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sjov med sprog" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Sprog på banen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Adolph Sell" udgivet af Books on Demand - "Adolph Sell" udgivet af Books on Demand

Mere om John P.A. Jensens bøger

Du kan bestille fire bøger af John P.A. Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra John P.A. Jensen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sjov med sprog" af John P.A. Jensen

"Sjov med sprog" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.

"Sprog på banen" af John P.A. Jensen

"Sprog på banen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John P.A. Jensen