Bog & idéJohn Pløger

Bøger skrevet af John Pløger

Læs mere om John Pløger
1 produkter
1 produkter
Improvisasjon : byliv mellom plan og planløshet
Improvisasjon : byliv mellom plan og planløshetJohn Pløger
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Improvisasjon : byliv mellom plan og planløshet

Mere om John Pløger

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af John Pløger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pløger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? John Pløgers bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Improvisasjon : byliv mellom plan og planløshet" udgivet af Scandinavian Academic Press - "Den efemere by" udgivet af Books on Demand - "Den efemere by" udgivet af Books on Demand

John Pløgers bøger

John Pløger har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Pløgers bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Pløger er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Improvisasjon : byliv mellom plan og planløshet" af John Pløger

Hos Bog & idé er "Improvisasjon : byliv mellom plan og planløshet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Scandinavian Academic Press.

"Den efemere by" af John Pløger

Det er muligt at købe John Pløgers "Den efemere by" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Den efemere by" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
John Pløger