Bog & idéJohn Simonsen

Bøger skrevet af John Simonsen

Læs mere om John Simonsen
2 produkter
2 produkter
Daily Life at the Turn of the Neolithic
BOEGERTILSTAERKPRIS
Daily Life at the Turn of the NeolithicJohn Simonsen
398,36 DKK
Indbundet
(0)
Daily Life at the Turn of the Neolithic
Daily life at the turn of the neolithic
Daily life at the turn of the neolithicJohn Simonsen
229,95 DKK
PDF
(0)
Daily life at the turn of the neolithic

Mere om John Simonsen

Der er flere forskellige bøger fra John Simonsen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Simonsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Daily life at the turn of the neolithic" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Daily Life at the Turn of the Neolithic" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af John Simonsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af John Simonsen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra John Simonsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Simonsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Simonsens "Daily life at the turn of the neolithic"

Det er muligt at købe John Simonsens "Daily life at the turn of the neolithic" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Simonsen, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Daily Life at the Turn of the Neolithic" af John Simonsen

Hos Bog & idé er "Daily Life at the Turn of the Neolithic" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Simonsens serie "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
John Simonsen