Bog & idéJohn Storm Pedersen

Bøger skrevet af John Storm Pedersen

Læs mere om John Storm Pedersen
3 produkter
3 produkter
Ledelse i politisk styrede organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i politisk styrede organisationerMargit Neisig
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i politisk styrede organisationer
Dirigent eller dukke?
Dirigent eller dukke?John Storm Pedersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Dirigent eller dukke?
Dirigent eller dukke?
Dirigent eller dukke?John Storm Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dirigent eller dukke?

Mere om John Storm Pedersen

Hvis du mangler en bog skrevet af John Storm Pedersen, kan du købe et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Storm Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig eller privat?" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Ledelse i politisk styrede organisationer" udgivet af Gyldendal - "Dirigent eller dukke?" udgivet af Gyldendal - "Dirigent eller dukke?" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af John Storm Pedersen

Der er fire tilgængelige bøger af John Storm Pedersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Storm Pedersens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Storm Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Offentlig eller privat?" af John Storm Pedersen

Hos Bog & idé er "Offentlig eller privat?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roskilde Universitetsforlag.

John Storm Pedersen "Ledelse i politisk styrede organisationer"

"Ledelse i politisk styrede organisationer" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
John Storm Pedersen