Bog & idéJohn Townsend

Bøger skrevet af John Townsend

Læs mere om John Townsend
1 produkter
1 produkter
Hvor går grænsen
Hvor går grænsenHenry Cloud
99,00 DKK
EBOG
(0)
Hvor går grænsen

Mere om John Townsend

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af John Townsend. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Townsends seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røverier og store kup" udgivet af Flachs - "Deadline" udgivet af Flachs - "Den asiatiske Tsunami 2004" udgivet af Flachs - "ægteskab og grænser" udgivet af Scandinavia - "Lommebog for facilitatorer" i serien "Ledelseslommebøger" udgivet af Birmar - "Lommebog for undervisere" i serien "Ledelseslommebøger" udgivet af Birmar - "Lommebog om præsentationer" i serien "Ledelseslommebøger" udgivet af Birmar - "Hvor går grænsen" udgivet af Scandinavia

Bøger af John Townsend

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af John Townsend hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Townsends bøger kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Townsend udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Townsends "Røverier og store kup"

Hos Bog & idé er "Røverier og store kup" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.

John Townsend "Deadline"

"Deadline" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Townsend