Bog & idéJohn Wiseman

Bøger skrevet af John Wiseman

Læs mere om John Wiseman
1 produkter
1 produkter
Sas survival handbook
Sas survival handbookJohn Wiseman
219,95 DKK
HÆFTET
(0)
Sas survival handbook

Mere om John Wiseman

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af John Wiseman. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wiseman.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? John Wisemans bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Elitetroppernes Fitnesstræning" udgivet af Billesø & Baltzer - "Sas survival handbook" udgivet af Collins

Bøger af John Wiseman

Der er to tilgængelige udgivelser af John Wiseman hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde Wisemans bøger som hæftet. Wisemans bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Wisemans "Elitetroppernes Fitnesstræning"

Det er muligt at købe John Wisemans "Elitetroppernes Fitnesstræning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Billesø & Baltzer, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

John Wiseman "Sas survival handbook"

Hos Bog & idé er "Sas survival handbook" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Collins, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
John Wiseman