Bog & idéJohnny Svejgaard Rasmussen

Bøger skrevet af Johnny Svejgaard Rasmussen

Læs mere om Johnny Svejgaard Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Sektor Fire
Sektor FireJohnny Svejgaard Rasmussen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Sektor Fire
Sektor Fire
Sektor FireJohnny Svejgaard Rasmussen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Sektor Fire
Tante fjante
Tante Fjante og andre børnerimg og remserJohnny Svejgaard Rasmussen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Tante Fjante og andre børnerimg og remser

Mere om Johnny Svejgaard Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Johnny Svejgaard Rasmussen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sektor Fire" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Sektor Fire" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Tro på den, og så en til" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Tante fjante" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Tante Fjante og andre børnerimg og remser" udgivet af mellemgaard

Bøger af Johnny Svejgaard Rasmussen

Du kan købe fem bøger af Johnny Svejgaard Rasmussen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Johnny Svejgaard Rasmussen fås i samtlige formater. Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Johnny Svejgaard Rasmussens "Sektor Fire"

Hos Bog & idé er "Sektor Fire" tilgængelig som ebog. Med "Sektor Fire" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Johnny Svejgaard Rasmussen "Sektor Fire"

Hos Bog & idé er "Sektor Fire" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johnny Svejgaard Rasmussen