Bog & idéJon A. Løkke

Bøger skrevet af Jon A. Løkke

Læs mere om Jon A. Løkke
2 produkter
2 produkter
333 ord du trenger : når du studerer til barnevernpedagog, sosionom og vernepleier
333 ord du trenger : når du studerer til barnevernpedagog, sosionom og vernepleierJon A. Løkke
659,95 DKK
Hæftet
(0)
333 ord du trenger : når du studerer til barnevernpedagog, sosionom og vernepleier
Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle
Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandlePer Jensen
879,95 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle

Mere om Jon A. Løkke

Hvis du mangler en bog af Jon A. Løkke, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Løkke.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jon A. Løkkes bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "333 ord du trenger : når du studerer til barnevernpedagog, sosionom og vernepleier" udgivet af Fagbokforlaget - "Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle" udgivet af Gyldendal akademisk

Jon A. Løkkes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jon A. Løkke hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Løkke som hæftet. Bøgerne af Løkke er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jon A. Løkkes "333 ord du trenger : når du studerer til barnevernpedagog, sosionom og vernepleier"

"333 ord du trenger : når du studerer til barnevernpedagog, sosionom og vernepleier" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle" af Jon A. Løkke

"Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon A. Løkke