Bog & idéJon A.P. Gissel

Bøger skrevet af Jon A.P. Gissel

Læs mere om Jon A.P. Gissel
3 produkter
3 produkter
Konservatisme og kulturkamp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konservatisme og kulturkampJon A.P. Gissel
315,36 DKK
Hardback
(3)
Konservatisme og kulturkamp
De grebne
De grebneJon A.P. Gissel
349,95 DKK
Paperback
(3)
De grebne
Gud, livet og menneskene
Gud, livet og menneskeneJon A.P. Gissel
349,95 DKK
HARDBACK
(1)
Gud, livet og menneskene

Mere om Jon A.P. Gissel

Der findes flere forskellige bøger fra Jon A.P. Gissel tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gissels udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gud, livet og menneskene" udgivet af Munch & Lorenzen - "Konservatisme og kulturkamp" udgivet af Munch & Lorenzen - "Johannes Steenstrup" udgivet af Selskabet til Udgivelse af Kilder til Dansk Historie

Jon A.P. Gissels bøger

Du kan købe tre bøger af Jon A.P. Gissel her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Gissels bøger kommer i samtlige formater. Gissels bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gud, livet og menneskene" af Jon A.P. Gissel

Hos Bog & idé er "Gud, livet og menneskene" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munch & Lorenzen.

Jon A.P. Gissel "Konservatisme og kulturkamp"

"Konservatisme og kulturkamp" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Munch & Lorenzen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon A.P. Gissel