Bog & idéJon Galster

Bøger skrevet af Jon Galster

Læs mere om Jon Galster
1 produkter
1 produkter
Den 9. april 1940 - en sand myte!
Den 9. april 1940 - en sand myte!Jon Galster
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Den 9. april 1940 - en sand myte!

Mere om Jon Galster

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Jon Galster. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Galster.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den 9. april 1940 - en sand myte! " i serien "DHHs debatbøger" udgivet af Dansk Historisk Håndbogsforlag - "Helleristningernes tale ... i Norden og Amerika" udgivet af Dansk Historisk Håndbogsforlag

Bøger af Jon Galster

Du kan købe to bøger af Jon Galster her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Galsters bøger kommer i flere formater. Galsters bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Dansk Historisk Håndbogsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jon Galsters "Den 9. april 1940 - en sand myte! "

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jon Galster. Bogen er en del af serien "DHHs debatbøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Historisk Håndbogsforlag.

Jon Galster "Helleristningernes tale ... i Norden og Amerika"

Endnu en af Jon Galster skønne bøger, som er værd at læse. Det er Dansk Historisk Håndbogsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Galster