Bog & idéJon Godal Bojer

Bøger skrevet af Jon Godal Bojer

Læs mere om Jon Godal Bojer
1 produkter
1 produkter
Om det å lafte. Bd. 3 : om nyansar etter tid og stad, stav og laft, eigenskapar i tre, ordforklaringar
Om det å lafte. Bd. 3 : om nyansar etter tid og stad, stav og laft, eigenskapar i tre, ordforklaringarom nyansar etter tid og stad
849,95 DKK
Indbundet
(0)
Om det å lafte. Bd. 3 : om nyansar etter tid og stad, stav og laft, eigenskapar i tre, ordforklaringar

Mere om Jon Godal Bojer

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Jon Godal Bojer. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bojers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig nynorsk.
- "Om det å lafte. Bd. 3 : om nyansar etter tid og stad, stav og laft, eigenskapar i tre, ordforklaringar" udgivet af Fagbokforlaget - "Om det å lafte. Bd. 1 : handverk, logikk og prosess" udgivet af Fagbokforlaget - "Om det å lafte. Bd. 2 : hus, hogge, tømmer og skog" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om Jon Godal Bojers bøger

Jon Godal Bojer har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bojers bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Bojer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Fagbokforlaget.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jon Godal Bojers "Om det å lafte. Bd. 3 : om nyansar etter tid og stad, stav og laft, eigenskapar i tre, ordforklaringar"

Det er muligt at købe Jon Godal Bojers "Om det å lafte. Bd. 3 : om nyansar etter tid og stad, stav og laft, eigenskapar i tre, ordforklaringar" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på nynorsk og er udgivet af Fagbokforlaget.

"Om det å lafte. Bd. 1 : handverk, logikk og prosess" af Jon Godal Bojer

Hos Bog & idé er "Om det å lafte. Bd. 1 : handverk, logikk og prosess" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på nynorsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Godal Bojer