Bog & idéJon Hansen

Bøger skrevet af Jon Hansen

Læs mere om Jon Hansen
1 produkter
1 produkter
Beskyt naturen og dit helbred
Beskyt naturen og dit helbredJon Hansen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Beskyt naturen og dit helbred

Mere om Jon Hansen

Jon Hansen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Beskyt naturen og dit helbred" udgivet af mellemgaard - "Beskyt naturen og dit helbred" udgivet af mellemgaard - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Bøger af Jon Hansen

Jon Hansen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jon Hansen kan købes i forskellige formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Materialitet og læring" af Jon Hansen

Det er muligt at købe Jon Hansens "Materialitet og læring" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Jon Hansen

Det er muligt at købe Jon Hansens "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Hansens serie "Pædagogik og samfund". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Hansen