Bog & idéJon Helgason

Bøger skrevet af Jon Helgason

Læs mere om Jon Helgason
1 produkter
1 produkter
Hype : bestsellers and literary culture
Hype : bestsellers and literary cultureJon Helgason
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Hype : bestsellers and literary culture

Mere om Jon Helgason

Jon Helgason har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Forbidden literature : case studies on censorship". Det er Nordic Academic Press, der har publiceret den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jon Helgasons "Forbidden literature : case studies on censorship"

Hos Bog & idé er "Forbidden literature : case studies on censorship" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Nordic Academic Press.

Dette er en også en fantastisk bog fra Helgason, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Helgason