Bog & idéJon Høyer

Bøger skrevet af Jon Høyer

Læs mere om Jon Høyer
8 produkter
8 produkter
Faust
FaustJ.W. von Goethe
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Faust
Faust
FaustJ.W. von Goethe
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Faust
Faust
FaustJ.W. von Goethe
79,95 DKK
EBOG
(3)
Faust
I planetens vold
I planetens voldJon Høyer
79,95 DKK
e-bog
(0)
I planetens vold
Mellem havet og ødemarken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem havet og ødemarkenJon Høyer
232,36 DKK
Hæftet
(3)
Mellem havet og ødemarken
En proces i hjertets vejr
BOEGERTILSTAERKPRIS
En proces i hjertets vejrDylan Thomas
207,46 DKK
Hardback
(3)
En proces i hjertets vejr
Omeros
BOEGERTILSTAERKPRIS
OmerosDerek Walcott
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Omeros
Faust
FaustJ.W. von Goethe
119,95 DKK
EBOG
(3)
Faust

Mere om Jon Høyer

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jon Høyer. På listen nedenfor ser du Høyers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ældrebølgen" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Digt eller dø!" i serien "Multivers klassiker" udgivet af Multivers - "Lonely people" udgivet af Attika - "I planetens vold" udgivet af mellemgaard - "Jeg er bare til i mine digte" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Livet og døden og kærligheden og den slags" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Mellem havet og ødemarken" udgivet af Tiderne Skifter - "Store ord i små munde" udgivet af Attika - "Nedenom og hjemad" udgivet af Attika - "Sådan set" udgivet af Attika

Jon Høyers bøger

Du kan finde ti bøger af Jon Høyer her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Høyers bøger fås i flere forskellige formater. Høyer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ældrebølgen" af Jon Høyer

Det er muligt at købe Jon Høyers "Ældrebølgen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jon Høyer "Digt eller dø!"

Det er muligt at købe Jon Høyers "Digt eller dø!" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "Multivers klassiker". Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Høyer