Bog & idéJón Kalman Stefásson

Bøger skrevet af Jón Kalman Stefásson

Læs mere om Jón Kalman Stefásson
1 produkter
1 produkter
Englenes sorg
STREAM
Englenes sorgJón Kalman Stefásson
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Englenes sorg

Mere om Jón Kalman Stefásson

Der er blot én bog af Jón Kalman Stefásson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Englenes sorg". Det er Bechs Forlag - Viatone, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Englenes sorg" af Jón Kalman Stefásson

"Englenes sorg" kan købes som lydbog. Med Jón Kalman Stefássons "Englenes sorg" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Stefásson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jón Kalman Stefásson