Bog & idéJon Michelet

Bøger skrevet af Jon Michelet

Læs mere om Jon Michelet
5 produkter
5 produkter
Panamaskibet
PanamaskibetJon Michelet
79,95 DKK
EBOG
(0)
Panamaskibet
Spioner dør ensomme
Spioner dør ensommeJon Michelet
69,95 DKK
EBOG
(0)
Spioner dør ensomme
Min sag
Min sagJon Michelet
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Min sag
Havets helt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havets heltJon Michelet
290,46 DKK
Hæftet
(3)
Havets helt
Spioner dør ensomme
STREAM
Spioner dør ensommeJon Michelet
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Spioner dør ensomme

Mere om Jon Michelet

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Jon Michelet, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Michelets bogudgivelser.
Bøgerne fra Jon Michelet tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En sjøens helt : roman, Brennende skip" udgivet af Forlaget Oktober - "Havets helt - skovmatrosen" udgivet af Republik - "Min sag" udgivet af Republik - "Havets helt - skytten" i serien "Havets Helt" udgivet af Republik - "Havets helt" i serien "Havets Helt" udgivet af Forlaget Republik - "Havets helt" udgivet af Forlaget Republik - "Min sag" udgivet af Forlaget Republik

Bøger af Jon Michelet

Der er syv tilgængelige bøger af Jon Michelet hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Michelets bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Michelet opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jon Michelets "En sjøens helt : roman, Brennende skip"

Det er muligt at købe Jon Michelets "En sjøens helt : roman, Brennende skip" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Oktober, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Havets helt - skovmatrosen" af Jon Michelet

Hos Bog & idé er "Havets helt - skovmatrosen" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Havets helt - skovmatrosen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Republik.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Michelet