Bog & idéJon Rex Laugen

Bøger skrevet af Jon Rex Laugen

Læs mere om Jon Rex Laugen
3 produkter
3 produkter
Skovens hemmelighed
STREAM
Skovens hemmelighedJon Rex Laugen
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Skovens hemmelighed
Den Sorte Dæmon
STREAM
Den Sorte DæmonJon Rex Laugen
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Den Sorte Dæmon
Den hvide pige
STREAM
Den hvide pigeJon Rex Laugen
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Den hvide pige

Mere om Jon Rex Laugen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Jon Rex Laugen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Laugen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Sorte Dæmon" udgivet af Tellerup.com - "Den hvide pige" udgivet af Tellerup.com - "Den sorte dæmon" udgivet af Tellerup - "Skovens hemmelighed" udgivet af Tellerup - "Den hvide pige" udgivet af Tellerup - "Skovens hemmelighed" udgivet af Tellerup.dk - "Den Sorte Dæmon" udgivet af Tellerup A/S - "Den hvide pige" udgivet af Tellerup A/S - "Skovens hemmelighed" udgivet af Tellerup A/S

Bøger skrevet af Jon Rex Laugen

Der er ni tilgængelige bøger af Jon Rex Laugen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Laugens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Laugen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den Sorte Dæmon" af Jon Rex Laugen

Hos Bog & idé er "Den Sorte Dæmon" tilgængelig som lydbog. Jon Rex Laugens "Den Sorte Dæmon" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup.com.

Jon Rex Laugen "Den hvide pige"

Hos Bog & idé er "Den hvide pige" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Den hvide pige" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup.com.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Rex Laugen