Bog & idéJon Stokholm

Bøger skrevet af Jon Stokholm

Læs mere om Jon Stokholm
1 produkter
1 produkter
Den højeste ret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den højeste retJon Stokholm
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Den højeste ret

Mere om Jon Stokholm

Der findes en del bøger af Jon Stokholm tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Stokholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den højeste ret" udgivet af Gyldendal - "Højesteret - 350 år" udgivet af Gyldendal

Mere om Jon Stokholms bøger

Jon Stokholm har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Jon Stokholm bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Stokholm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den højeste ret" af Jon Stokholm

Det er muligt at købe Jon Stokholms "Den højeste ret" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jon Stokholm "Højesteret - 350 år"

Det er muligt at købe Jon Stokholms "Højesteret - 350 år" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Stokholm