Bog & idéJon Sundbo

Bøger skrevet af Jon Sundbo

Læs mere om Jon Sundbo
1 produkter
1 produkter
Innovation og entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation og entreprenørskabJesper Piihl
278,96 DKK
Indbundet
(0)
Innovation og entreprenørskab

Mere om Jon Sundbo

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Jon Sundbo. På listen nedenfor finder du de seneste af Sundbos udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovation med omtanke" udgivet af HansReitzels - "Innovation og entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Innovationsteori - tre paradigmer" udgivet af DJØF

Jon Sundbos bøger

Du kan købe tre bøger af Jon Sundbo her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jon Sundbo kommer i et udvalg af formater. Sundbos bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Innovation med omtanke" af Jon Sundbo

Hos Bog & idé er "Innovation med omtanke" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med "Innovation med omtanke" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Innovation og entreprenørskab" af Jon Sundbo

Det er muligt at købe Jon Sundbos "Innovation og entreprenørskab" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Sundbo