Bog & idéJonas Eika Rasmussen

Bøger skrevet af Jonas Eika Rasmussen

Læs mere om Jonas Eika Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Lageret Huset Marie
Lageret Huset MarieJonas Eika Rasmussen
129,95 DKK
Paperback
(12)
Lageret Huset Marie
Lageret Huset Marie
STREAM
Lageret Huset MarieJonas Eika Rasmussen
79,95 DKK
Lydbog
(12)
Lageret Huset Marie
Lageret, Huset, Marie
Lageret, Huset, MarieJonas Eika Rasmussen
99,95 DKK
EBOG
(12)
Lageret, Huset, Marie

Mere om Jonas Eika Rasmussen

Hvis du er på jagt efter en bog af Jonas Eika Rasmussen, finder du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rasmussens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lageret Huset Marie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lageret, Huset, Marie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lageret Huset Marie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2015" udgivet af Forlaget Basilisk20 - "Lageret, Huset, Marie" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Jonas Eika Rasmussen

Der er fem tilgængelige bøger af Jonas Eika Rasmussen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jonas Eika Rasmussen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jonas Eika Rasmussens "Lageret Huset Marie"

Det er muligt at købe Jonas Eika Rasmussens "Lageret Huset Marie" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jonas Eika Rasmussen "Lageret, Huset, Marie"

"Lageret, Huset, Marie" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Lageret, Huset, Marie" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Eika Rasmussen