Bog & idéJonas Følsgaard Grønvad

Bøger skrevet af Jonas Følsgaard Grønvad

Læs mere om Jonas Følsgaard Grønvad
2 produkter
2 produkter
Menneskebilleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
MenneskebillederAnne Mette Lauritzen
269,96 DKK
Bog
(1)
Menneskebilleder
Kampen om disciplinerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om disciplinerneSvend Østergaard
381,76 DKK
Hæftet
(4)
Kampen om disciplinerne

Mere om Jonas Følsgaard Grønvad

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Jonas Følsgaard Grønvad. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Grønvads seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskebilleder" udgivet af Gyldendal - "Kampen om disciplinerne" udgivet af Gyldendal

Mere om Jonas Følsgaard Grønvads bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jonas Følsgaard Grønvad hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Jonas Følsgaard Grønvad fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Grønvad er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jonas Følsgaard Grønvads "Menneskebilleder"

Hos Bog & idé er "Menneskebilleder" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Grønvad, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kampen om disciplinerne" af Jonas Følsgaard Grønvad

Hos Bog & idé er "Kampen om disciplinerne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Følsgaard Grønvad