Bog & idéJonas Foldager og Marie Frederiksen

Bøger skrevet af Jonas Foldager og Marie Frederiksen

Læs mere om Jonas Foldager og Marie Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Den russiske revolution og borgerkrigen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den russiske revolution og borgerkrigenJonas Foldager og Marie Frederiksen
182,56 DKK
Hæftet
(0)
Den russiske revolution og borgerkrigen

Mere om Jonas Foldager og Marie Frederiksen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jonas Foldager og Marie Frederiksen her hos Bog & idé. Det er "Den russiske revolution og borgerkrigen". Den er publiceret af Marx på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den russiske revolution og borgerkrigen" af Jonas Foldager og Marie Frederiksen

Det er muligt at købe Jonas Foldager og Marie Frederiksens "Den russiske revolution og borgerkrigen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Marx, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jonas Foldager og Marie Frederiksen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Foldager og Marie Frederiksen