Bog & idéJonas Frykman

Bøger skrevet af Jonas Frykman

Læs mere om Jonas Frykman
1 produkter
1 produkter
Den kultiverade människan
Den kultiverade människanOrvar Löfgren
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Den kultiverade människan

Mere om Jonas Frykman

Hvis du søger en bog af Jonas Frykman, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Frykmans udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jonas Frykmans bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den kultiverade människan" udgivet af Gleerup - "En lys fremtid?" i serien "Unge Pædagogers serie." udgivet af Unge Pædagoger

Bøger skrevet af Jonas Frykman

Du kan finde to bøger af Jonas Frykman her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jonas Frykman kan købes i flere formater. Frykmans bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den kultiverade människan" af Jonas Frykman

Hos Bog & idé er "Den kultiverade människan" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gleerup, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.

Jonas Frykman "En lys fremtid?"

Hos Bog & idé er "En lys fremtid?" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Unge Pædagogers serie.". Det er Unge Pædagoger, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Frykman