Bog & idéJonas Havelund

Bøger skrevet af Jonas Havelund

Læs mere om Jonas Havelund
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Jonas Havelund

Der findes en del bøger skrevet af Jonas Havelund online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Havelund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Forebyggelse af fodboldoptøjer" udgivet af Forlaget Bavnebanke - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Jonas Havelunds bøger

Du kan finde tre bøger af Jonas Havelund her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Havelunds bøger fås i et udvalg af formater. Havelunds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jonas Havelunds "Grundbog i idrætssociologi"

Hos Bog & idé er "Grundbog i idrætssociologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jonas Havelund "Forebyggelse af fodboldoptøjer"

"Forebyggelse af fodboldoptøjer" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Bavnebanke, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Havelund