Bog & idéJonas L. Isaksen

Bøger skrevet af Jonas L. Isaksen

Læs mere om Jonas L. Isaksen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Jonas L. Isaksen

Der er bare én bog af Jonas L. Isaksen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Sygdomslære for ikke-klinikere". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Jonas L. Isaksen

Det er muligt at købe Jonas L. Isaksens "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Jonas L. Isaksen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas L. Isaksen