Bog & idéJonas Lüscher

Bøger skrevet af Jonas Lüscher

Læs mere om Jonas Lüscher
1 produkter
1 produkter
Kraft
BOEGERTILSTAERKPRIS
KraftJonas Lüscher
224,06 DKK
Hæftet
(6)
Kraft

Mere om Jonas Lüscher

Jonas Lüscher har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Lüscher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det barbariske forår" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Det barbariske forår" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S

Mere om Jonas Lüschers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jonas Lüscher hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Lüschers bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Lüscher er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jonas Lüschers "Det barbariske forår"

"Det barbariske forår" er til salg som ebog. Med "Det barbariske forår" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.

Jonas Lüscher "Det barbariske forår"

Det er muligt at købe Jonas Lüschers "Det barbariske forår" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard I/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Lüscher