Bog & idéJonas Matthies

Bøger skrevet af Jonas Matthies

Læs mere om Jonas Matthies
1 produkter
1 produkter
Hæklede bogmærker
Hæklede bogmærkerJonas Matthies
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Hæklede bogmærker

Mere om Jonas Matthies

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jonas Matthies. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Matthies.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hæklede bogmærker" udgivet af Legind A/S - "Vild med hæklede bogmærker" udgivet af Legind A/S - "Hæklede bogmærker" udgivet af Legind

Jonas Matthies' bøger

Du kan bestille tre bøger af Jonas Matthies her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Matthies' bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Matthies er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jonas Matthies' "Hæklede bogmærker"

Hos Bog & idé er "Hæklede bogmærker" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Legind A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jonas Matthies "Vild med hæklede bogmærker"

"Vild med hæklede bogmærker" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Legind A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Matthies