Bog & idéJonas Okholm Jensen

Bøger skrevet af Jonas Okholm Jensen

Læs mere om Jonas Okholm Jensen
3 produkter
3 produkter
Faderskabs-antologi
Faderskabs-antologiLars Frost
199,95 DKK
Paperback
(1)
Faderskabs-antologi
Bamses venner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bamses vennerJonas Okholm Jensen
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Bamses venner
Forsøg på en top 25 over øl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forsøg på en top 25 over ølJonas Okholm Jensen
99,56 DKK
Hæftet
(1)
Forsøg på en top 25 over øl

Mere om Jonas Okholm Jensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Jonas Okholm Jensen. På listen nedenfor ser du Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg håber og tror TWIN PEAKS vil samle os igen" udgivet af Escho - "Så, snart man åbner vinduet ud til den populære sol vælter årets første flue ind i rodet" udgivet af ESCHO

Mere om Jonas Okholm Jensens bøger

Jonas Okholm Jensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jensens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Escho.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg håber og tror TWIN PEAKS vil samle os igen" af Jonas Okholm Jensen

Det er muligt at købe Jonas Okholm Jensens "Jeg håber og tror TWIN PEAKS vil samle os igen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Escho, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Så, snart man åbner vinduet ud til den populære sol vælter årets første flue ind i rodet" af Jonas Okholm Jensen

Det er muligt at købe Jonas Okholm Jensens "Så, snart man åbner vinduet ud til den populære sol vælter årets første flue ind i rodet" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er ESCHO, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Okholm Jensen