Bog & idéJonas Reppel

Bøger skrevet af Jonas Reppel

Læs mere om Jonas Reppel
1 produkter
1 produkter
FARFEDT
BOEGERTILSTAERKPRIS
FARFEDTJonas Reppel
132,76 DKK
Hæftet
(2)
FARFEDT

Mere om Jonas Reppel

Jonas Reppel har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Reppels seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spillekort med digte" udgivet af Ekbátana - "Hagla" i serien "Hagla" udgivet af Hagla - "Halfdanske digte af halvkendte forfattere" udgivet af Hagla - "Daggryet drukner bag strakte tage" udgivet af PrintXpress

Jonas Reppels bøger

Jonas Reppel har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Jonas Reppel bøger i flere formater. Reppels bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Spillekort med digte" af Jonas Reppel

"Spillekort med digte" er tilgængelig online som kort. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jonas Reppel. Det er Ekbátana, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hagla" af Jonas Reppel

Det er muligt at købe Jonas Reppels "Hagla" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Reppels serie "Hagla". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hagla.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Reppel