Bog & idéJónas Reynir Gunnarsson

Bøger skrevet af Jónas Reynir Gunnarsson

Læs mere om Jónas Reynir Gunnarsson
2 produkter
2 produkter
Mellemlanding
STREAM
MellemlandingJónas Reynir Gunnarsson
79,95 DKK
Lydbog
(7)
Mellemlanding
Mellemlanding
MellemlandingJónas Reynir Gunnarsson
79,95 DKK
EBOG
(7)
Mellemlanding

Mere om Jónas Reynir Gunnarsson

Jónas Reynir Gunnarsson har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Gunnarsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellemlanding" udgivet af Gyldendal - "Mellemlanding" udgivet af Gyldendal - "Mellemlanding" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jónas Reynir Gunnarsson

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jónas Reynir Gunnarsson hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jónas Reynir Gunnarsson fås i udvalgte formater. Bøgerne af Gunnarsson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jónas Reynir Gunnarssons "Mellemlanding"

Hos Bog & idé er "Mellemlanding" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Mellemlanding" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Mellemlanding" af Jónas Reynir Gunnarsson

Hos Bog & idé er "Mellemlanding" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jónas Reynir Gunnarssons "Mellemlanding" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jónas Reynir Gunnarsson