Bog & idéJonathan Cott

Bøger skrevet af Jonathan Cott

Læs mere om Jonathan Cott
1 produkter
1 produkter
Dage, jeg vil huske
Dage, jeg vil huskeJonathan Cott
139,95 DKK
EBOG
(2)
Dage, jeg vil huske

Mere om Jonathan Cott

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Jonathan Cott. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Cott.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dage, jeg vil huske" udgivet af People'sPress - "Susan Sontag" i serien "Ø-bog" udgivet af Møller - "Dage, jeg vil huske" udgivet af People’sPress

Bøger af Jonathan Cott

Der er tre tilgængelige bøger af Jonathan Cott hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Cotts bøger fås i forskellige formater. Cotts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dage, jeg vil huske" af Jonathan Cott

Det er muligt at købe Jonathan Cotts "Dage, jeg vil huske" som ebog. "Dage, jeg vil huske" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Susan Sontag" af Jonathan Cott

Hos Bog & idé er "Susan Sontag" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Ø-bog". Det er Møller, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonathan Cott