Bog & idéJonathan Hodgers

Bøger skrevet af Jonathan Hodgers

Læs mere om Jonathan Hodgers
1 produkter
1 produkter
New approaches to Bob Dylan
New approaches to Bob DylanJonathan Hodgers
179,95 DKK
EBOG
(0)
New approaches to Bob Dylan

Mere om Jonathan Hodgers

Der er kun én bog af Jonathan Hodgers tilgængelig hos Bog & idé. Det er "New approaches to Bob Dylan". Det er University Press of Southern Denmark, der har publiceret den på engelsk. "New approaches to Bob Dylan" er desuden en del af serien "University of Southern Denmark studies in literature".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"New approaches to Bob Dylan" af Jonathan Hodgers

"New approaches to Bob Dylan" er til salg som ebog. Med "New approaches to Bob Dylan" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "University of Southern Denmark studies in literature". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af University Press of Southern Denmark.

Dette er en også en skøn bog fra Hodgers, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jonathan Hodgers