Bog & idéJonathan Lethem

Bøger skrevet af Jonathan Lethem

Læs mere om Jonathan Lethem
2 produkter
2 produkter
Chronic City
Chronic cityJonathan Lethem
89,95 DKK
EBOG
(0)
Chronic city
Dissidentparken
DissidentparkenJonathan Lethem
149,95 DKK
EBOG
(5)
Dissidentparken

Mere om Jonathan Lethem

Jonathan Lethem har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lethem.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jonathan Lethems bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ensomhedens fæstning" udgivet af Klim - "Motherless Brooklyn" udgivet af Faber & Faber Fiction - "Moderløse Brooklyn" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Dissidentparken" udgivet af Klim - "Chronic city" udgivet af Klim - "Dissidentparken" udgivet af Klim - "Ensomhedens fæstning" udgivet af Gyldendal - "Chronic City" udgivet af Klim - "Moderløse Brooklyn" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Jonathan Lethem

Du kan købe ni bøger af Jonathan Lethem her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Jonathan Lethem bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lethem er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jonathan Lethems "Ensomhedens fæstning"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Jonathan Lethem. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jonathan Lethem "Motherless Brooklyn"

Det er muligt at købe Jonathan Lethems "Motherless Brooklyn" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Faber & Faber Fiction.
Detaljer
Fulde navn:
Jonathan Lethem