Bog & idéJonathan Taplin

Bøger skrevet af Jonathan Taplin

Læs mere om Jonathan Taplin
2 produkter
2 produkter
Move fast and break things
STREAM
Move fast and break thingsJonathan Taplin
129,95 DKK
Lydbog
(7)
Move fast and break things
Move fast and break things
Move fast and break thingsJonathan Taplin
159,95 DKK
EBOG
(7)
Move fast and break things

Mere om Jonathan Taplin

Jonathan Taplin har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Taplin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Move fast and break things" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Move fast and break things" udgivet af Jyllands-Postens Forlag

Bøger skrevet af Jonathan Taplin

Der er to tilgængelige udgivelser af Jonathan Taplin hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Taplins bøger kommer i et udvalg af formater. Taplins bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Jyllands-Postens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Move fast and break things" af Jonathan Taplin

Hos Bog & idé er "Move fast and break things" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Move fast and break things" af Jonathan Taplin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jyllands-Postens Forlag.

Jonathan Taplin "Move fast and break things"

"Move fast and break things" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Move fast and break things" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Jyllands-Postens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonathan Taplin