Bog & idéJonk

Bøger skrevet af Jonk

Læs mere om Jonk
1 produkter
1 produkter
Baikonur: Vestiges of the Soviet Space Programme
Baikonur: Vestiges of the Soviet Space ProgrammeJonk
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Baikonur: Vestiges of the Soviet Space Programme

Mere om Jonk

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Jonk. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne fra Jonk kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Baikonur: Vestiges of the Soviet Space Programme" udgivet af Éditions Jonglez - "Ballade om en svinelæderkuffert" udgivet af Arboris i kommission hos Nordisk Bog Center - "Ballade om en svinelæderkuffert " i serien "Bob Evers" udgivet af Arboris i kommission hos Nordisk Bog Center

Bøger skrevet af Jonk

Du kan finde tre bøger af Jonk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Jonk bøger i udvalgte formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Baikonur: Vestiges of the Soviet Space Programme" af Jonk

"Baikonur: Vestiges of the Soviet Space Programme" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Éditions Jonglez, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Ballade om en svinelæderkuffert" af Jonk

Endnu en af Jonk skønne bøger, som er værd at læse. Det er Arboris i kommission hos Nordisk Bog Center, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonk