Bog & idéJonna Engberg-Pedersen

Bøger skrevet af Jonna Engberg-Pedersen

Læs mere om Jonna Engberg-Pedersen
3 produkter
3 produkter
Contexts
ContextsJonna Engberg-Pedersen
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Contexts
Wider contexts A
Wider contexts AJonna Engberg-Pedersen
589,95 DKK
Hæftet
(1)
Wider contexts A
Toolbox
ToolboxJonna Engberg-Pedersen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Toolbox

Mere om Jonna Engberg-Pedersen

Der er mange bøger fra Jonna Engberg-Pedersen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Engberg-Pedersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Contexts" i serien "Context" udgivet af Gyldendal - "Toolbox" udgivet af Gyldendal - "Wider contexts A" udgivet af Gyldendal - "Contexts Elev-cd" udgivet af Gyldendal - "Contexts" i serien "Context" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jonna Engberg-Pedersen

Du kan købe fem bøger af Jonna Engberg-Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jonna Engberg-Pedersen bøger i flere forskellige formater. Engberg-Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jonna Engberg-Pedersens "Contexts"

"Contexts" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Engberg-Pedersens serie "Context". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Toolbox" af Jonna Engberg-Pedersen

Hos Bog & idé er "Toolbox" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jonna Engberg-Pedersen